Servicii

Compania METALICA PRO VEST SRL se subordonează companiei Blachy Pruszynski, unul dintre cei mai mari producători de învelitori metalice și sisteme de fațade la nivel european.
Descoperă

Reţeaua noastră

Suntem compania METALICA PRO VEST, o societate cu răspundere limitată partener direct al companiei Viking Pruszynski ce este subordonată companiei-mamă Blachy Pruszynski, cel mai mare producător de fațade și acoperișuri metalice din Polonia și unul dintre cei mai mari astfel de producători din Europa.
Calitate și
Siguranță

Produsele noastre îndeplinesc toate cerințele tehnice de calitate și de siguranță conform Sistemului de management al calității PN/EN ISO 9001:2001.

VEZI PRODUSE


Garanția
lucrării

Apelând la compania METALICA PRO VEST SRL beneficiați de siguranța unei lucrări ce rezistă în timp și garanția lucrării cât și a seriozității maxime.

CONTACT


Oferim gratuit calculul necesarului de
materiale pe baza proiectelor clienților.


CONTACTEAZĂ-NE

Oferta noastră

Oferta companiei noastre include: materiale pentru acoperitoare – pornind de la foi cu profil de bază plat, tratate cu zinc sau aluzinc, până la o gamă largă de foi cu profil trapezoidal, echipamente suplimentare pentru acoperiș – cum ar fi sistemele de colectare și scurgere, accesorii, etc, materiale pentru construcția pereților și a fațadelor: profile laminate la rece, casete, panouri pentru pereți și fațade, panouri, plafoane și accesorii din aluminiu, produse din tablă colorată, uși și ferestre din lemn. Pentru o tigla metalica sau un acoperis metalic solid, apelati la noi!

Arhitecții contemporani au intensificat utilizarea aluminiului, sticlei și oțelului în proiectarea construcțiilor civile. Oferta noastră vine în întâmpinarea satisfacției cerinței acestora.Învelitori acoperiș


Tablă cutată

Istoric

Ce ne reprezintă

Metalica Pro Vest reprezintă oportunitatea de a primi servicii de calitate și de a micșora costurile construcției dumneavoastră.

Compania se adresează beneficiarilor din Constanța și din țară, misiunea acesteia fiind: identificarea soluției optime pentru realizarea unei construcții; identificarea soluției optime pentru proiectarea, realizarea și construcția acoperișului cu învelitori din tablă profilată atât pentru construcții ușoare cât și pentru construcții clasice; realizarea efectivă a proiectului construcției.


Calitate
100%

Seriozitate
100%

Perseverență
100%
Beneficiile
dumneavoastră

Beneficiarul produselor și a soluțiilor noastre își va putea concentra forțele și resursele exclusiv pe activitățile de producție specifice, fără a mai fi necesară alocarea de resurse suplimentare pentru identificarea și remedierea eventualelor probleme legate de siguranța și calitatea construcției.

Fiecare client poate beneficia în mod gratuit de o soluție personalizată, oferită de consultanții noștri. Fiecare produs oferit de compania METALICA PRO VEST este realizat conform comenzii beneficiarului, respectând întocmai rigorile comunicate. Compania noastră nu doar livrează materialele comandate ci oferă de asemenea consultanță profesională cu privire la soluțiile constructive optime cât și alegerea produselor și a materialelor adecvate.


Accesorii și sisteme

Completăm gama de produse cu accesoriile potrivite pentru proiectul dumneavoastră!

Mentenanță și Know-How

Ne cunoaștem materialele și avem cunoștințele pentru a vă anticipa dorința tehnică!Ai găsit ce trebuie?
Caută în categoriile noastre.


Tablă făltuită

Tablă făltuită

Învelitori acoperiș Koral

Învelitori acoperiș Koral

Învelitori acoperiș Kron

Învelitori acoperiș Kron

Învelitori Arad Modus

Învelitori Arad Modus

Învelitori Arad Optima

Învelitori Arad Optima

Învelitori Arad Premium

Învelitori Arad Premium


VEZI PRODUSELE NOASTRE

× Intră în legătură cu noi